"E, OVAKO SE IGRA PROTIV BRAZILA": Rade Bogdanović na sebi svojstven način komentarisao mečeve Hrvatska - Brazil i Holandija - Argentina

Novosti online

09. 12. 2022. u 23:53

RADE Bogdanović, stručni konsultat "RTS-a" koji se bavi dešavanjima na Mundijalu u Kataru na zanimljiv način analizirao je četvrtfinalne mečeve Hrvatska - Brazil i Argentina - Holandija.

Е, ОВАКО СЕ ИГРА ПРОТИВ БРАЗИЛА: Раде Богдановић на себи својствен начин коментарисао мечеве Хрватска - Бразил и Холандија - Аргентина

Foto: RTS printskrin

Mnogim ljubiteljima fudbala u našoj zemlji drag i harizmatičan lik bez dlake na jeziku, započeo je o 

- Selektor možda potcenjen u medijima, ali je pokazao kako se igra protiv velikih... Ne znam kakva je statistika kod Stefana (novinara RTS-a), ali kod mene je jača. Osam izgubljenih lopti u prvom poluvremenu za Nejmara. Brazil je imao hendikep jer se on oporavio. Šatirali kose dva dana pred utakmicu, vidi na šta lice - objasnio je Bogdanović. 

On je još jednom pokazao koliko simpatije gaji prema strategu "vatrenih" - Zlatku Daliću. 

- Oni (Hrvati) su stali iza lopte, četvorica u bloku, trener je napravio taktičku izmenu, Pašalića je stavio da pomaže Sosi, prebacio je težište kroz sredinu, zatvorio ih je do te mere. Imali su (Brazilci) posed, polušanse, ali, Hrvatskoj mogu samo da čestitam. Voditi reprezentaciju sa 3,5 miliona stanovnika i pobediti Brazil je enormno veliki uspeh. Izmene što je napravio, Oršić je doveden iz Južne Koreje. On je malo divlji, brz - rekao je Rade Bogdanović. 

Imao je šta da kaže i za utakmicu Holandije i Argentine. 

- Nije mi se ni gledala. Totalno nezanimljivo. Na ovom nivou onako glup penal da napraviš (Damfris). Drugi gol Holandije, na onu foru ne možeš ni pred školom. Meni je utisak utakmice Aca Stojanović kada je rekao da je trener uveo dva tornja", rekao je on.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)