"RONALDO JE SAMO DEBELI ČOVEK KOJI HODA ULICOM": Legendarni Brazilac šokirao izjavom

Novosti online

09. 12. 2022. u 08:47

BRAZIL igra kao u transu. Prvi su kandidat za titulu šampiona sveta, rivali padaju poput "kegli", ali ima jedan problem među "kariokama".

РОНАЛДО ЈЕ САМО ДЕБЕЛИ ЧОВЕК КОЈИ ХОДА УЛИЦОМ: Легендарни Бразилац шокирао изјавом

foto: EPA

Izgleda da nisu dovoljno cenjeni u svojoj državi, kao što je reč van Brazila. O tome je pričao nekadašnji igrač Milana i Real Madrida Rikardo Kaka u emisiji na „Bein Sports“ i iznenadio je analitičare Gerija Nevila i Džona Terija.

On je rekao nešto što niko zaista nije očekivao da će čuti.

- Čudno je to reći, ali mnogi Brazilci ne navijaju za Brazil. Ako vidite Ronalda kako šeta tu kod vas, to će vam biti ‘vau’, ali u Brazilu je situacija drugačija. U Brazilu je to samo debeli čovek koji hoda ulicom - rekao je Kaka.

Foto: EPA

 

Usledilo je pitanje Ričarda Kiza da li Ronalda cene u Brazilu kao u Evropi.

- Naravno, mnogi Brazilci vole Ronalda, ja volim Ronalda, ali način na koji ga gledaju u Brazilu i izvan njega je drugačiji. Vidim više poštovanja prema njemu van zemlje nego u zemlji - odgovorio je Kaka.

Zatim se osvrnuo na Nejmara koji javno podržava brazilskog desničarskog predsednika Žaira Bolsonara.

- Trenutno mnogi ljudi u Brazilu pričaju o Nejmaru, ali na negativan način. Je li to zbog njegovih političkih stavova? Možda jeste zbog politike, ali mi Brazilci ponekad ne prepoznajemo svoje talente.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)