RAZREŠENA NAJVEĆA MISTERIJA MUNDIJALA: "Pevao je himnu sa saigračima pa nestao, sada je golman Maroka otkrio šta se desilo

Novosti online

28. 11. 2022. u 12:26

ODRADIO je zagrevanje, odslušao himnu i onda - nestao! Golman Maroka Jasin Bono nije se ni fotografisao sa ostatkom ekipe pred utakmicu sa Belgijom. Njegovo mesto zauzeo je Munir, pošt je Bono, kako je objavila marokanska televizija, osetio vrtoglavicu. Uzroci zdravstvenog problema golmana Sevilje ostali su misterija do danas, kada je on sam otkrio o čemu se radi.

РАЗРЕШЕНА НАЈВЕЋА МИСТЕРИЈА МУНДИЈАЛА: Певао је химну са саиграчима па нестао, сада је голман Марока открио шта се десило

FOTO: Tanjug/AP

Ko zna šta bi se desilo da je Bono počeo utakmicu sa Belgijom i da ga je vrtoglavica uhvatila tokom nekog napada Belgije. 

- Povredio sam se na utakmici s Hrvatskom, dobio sam snažan udarac. Lekarska ekipa učinila je sve da bi me osposobila. Popio sam lekove, ali pre početka utakmice osetio sam vrtoglavicu - rekao je za marokansku televiziju, pa nastavio:

- Zato sam samo nekoliko sekundi pre početka utakmice napustio teren kako ne bi menjali tokom meča. Hvala Bogu, Munir je branio sjajno. Međutim, ja to nisam mogao da gledam jer sam morao u bolnicu.

Sad je marokanski selektor na slatkim mukama jer ima dva golmana sa po jednim odličnim nastupom na Mundijalu. Ipak, Bono je dosad bio značajna karika u ekipi.

Sledeću utakmicu Maroko igra u četvrtak protiv Kanade a trijumf u tom meču odveo bi "lavove sa Atlasa" u osminu finala, drugi put u istoriji nakon 1986, kada su bili prvi ispred Engleske, Portugala i tadašnje treće selekcije sveta Poljske.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)