"OVO JE ZET POZNATE PEVAČICE": Aleksandra Radović zbog jednog Piksijevog "orla" gleda Mundijal

Novosti online

25. 11. 2022. u 08:47

TEŠKO je svima pao poraz Srbije od Brazila na Svetskom prvenstvu, ruku na srce, nekome lakše nekome teže.

ОВО ЈЕ ЗЕТ ПОЗНАТЕ ПЕВАЧИЦЕ: Александра Радовић због једног Пиксијевог орла гледа Мундијал

Foto ATA Images

Jedna od onih koja je zdušno bodrila "orlove" je i pevačica Aleksandra Radović.

Ona je pre početka utakmice otkrila da će ispratiti Svetsko prenstvo u Kataru i da ima veliki razlog da navija za Srbiju jer u reprezentaciji igra njen - zet.

- Svetsko prevenstvo ćemo pratiti jer naš zet igra u reprezentaciji, Marko Grujić, i zbog njega ćemo pratiti. Uvek se nadamo golu, svaki put i uvek se radujemo. Oni ne žive ovde već u Portugaliji, kad se vidimo, vidimo se zbog bebe, da se malo poigramo - rekla nam je Aleksandra.

FOTO: N. Paraušić

 

Inače, Marko Grujić je u braku sa Mijom Zeremski, odbojkašicom i ćerkom Aleksandra Zeremskog koji ima ćerku i sa Aleksandrom Radović. Iz tog razloga je pevačica Grujića nazvala zetom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)