NOVI UDAR ZA FUDBALSKE FANOVE: Posle povrede Benzeme sada i Mesi ne trenira sa timom!

P. Z. S. /reuters.com

20. 11. 2022. u 00:37

POSLE vesti da Karim Benzema definitivno, zbog povrede, propušta Svetsko prvenstvo u Kataru, fudbalska javnost doživla je još jedan šok. Leo Mesi ne trenira sa timom i to tri dana pred početak prvenstva.

НОВИ УДАР ЗА ФУДБАЛСКЕ ФАНОВЕ: После повреде Бенземе сада и Меси не тренира са тимом!

Tanjug/AP

Lionel Mesi je u subotu odradio lagani trening bez svojih saigrača u reprezentaciji, što je izazvalo spekulacije među nekim navijačima da bi mogao da leči povredu tri dana uoči otvaranja Svetskog prvenstva svog tima protiv Saudijske Arabije.

Međutim, argentinski mediji navode da je 35-godišnji kapiten, koji se takmiči na svom petom i poslednjem Svetskom prvenstvu, držan odvojeno kao „mera predostrožnosti“ zbog umora mišića.

Mesi, čiji je tim među favoritima u Kataru za podizanje jednog velikog trofeja koji je izmakao njegovoj briljantnoj karijeri, takođe je u petak ostao podalje od glavnog treninga na Univerzitetu u Kataru, ostajući u teretani sa još nekim igračima.

Mesi je ranije ovog meseca propustio utakmicu Pari Sen Žermena zbog upale Ahilove tetive. Ali argentinski mediji navode da nema sumnje da će propustiti utakmicu Saudijske Arabije.

Argentina će se u Grupi C sastati i sa Meksikom i Poljskom.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)