SUPEROFANZIVA NA "ORLOVE": Brazilski novinari otkrivaju da selektor "karioka" sprema četiri napadača za Srbiju

Đ. S.

18. 11. 2022. u 20:00

TEŠKA artiljerija Brazila napašće Srbiju na otvaranju Mundijala. Nije to nešto što je do sada bilo nepoznanica, svesni su svi sa kakvim snagama raspolaže selektor "karioka" Tite.

СУПЕРОФАНЗИВА НА ОРЛОВЕ: Бразилски новинари откривају да селектор кариока спрема четири нападача за Србију

FOTO: AP

Potencijalna postava za meč na stadionu "Lusail" u četvrtak se polako kristališe i ostalo je još malo nedoumica, prenose izveštači brazilskog "O Globa" iz Kontinase, Juventusovog trening-centra, gde se Brazilci spremaju za Katar.

Na današnjem treningu Tite je isprobavao nekoliko kombinacija i napravio dva tima. U navali jednog, superofanzivnog, igrali su Žesus, Nejmar, Rafinja i Vinisijus. Po nekim projekcijama, ta četvorka bi mogla i da napadne Srbiju, sa potencijalnom promenom na poziciji špica, budući da i Rišarlison figurira kao opcija za najisturenijeg.

Jedino bi premeštanje Lukasa Pakete u napadački deo veznog reda moglo to da malo poremeti. U toj kombinaciji, Nejmar bi igrao kao lažna "devetka".

Odbrambeni blok, na treningu u ekipi koja figurira za prvu postavu, činili su Danilo, Tjago Silva, Militao i Aleš Telješ, a u konkurenciji za meč sa Srbijom biće i nedavno oporavljeni štoper Markinjos.

- Radimo na određenim stvarima u igri i osvrćemo se na specifičnosti koje Srbija može da priredi. Naš tim je dobro složen, sa jasnom svrhom na terenu - istakao je Markinjos.

Podsetimo, utakmica Srbija - Brazila igra se 24. novembra od 20 časova.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)