NIŠTA OD NOVAKOVE OSVETE: Prošlogodišnji Đokovićev dželat eliminisan sa Srbija opena

Novosti online

21. 04. 2022. u 15:53

NOVAK ĐOKOVIĆ je prošle godine zaustavljen u polufinalu Srbija opena, pošto je bolji od njega bio Aslan Karacev. Ljubitelji tenisa nadali su se da će ove godine u finalu doći do revanša, ali od toga ipak neće biti ništa.

НИШТА ОД НОВАКОВЕ ОСВЕТЕ: Прошлогодишњи Ђоковићев џелат елиминисан са Србија опена

FOTO: AP/Tanjug

Novak u četvrtak po podne igra srpski derbi protiv našeg reketa broj dva Miomira Kecmanovića, ali kakav god ishod tog meča da bude, Novak neće dobiti priliku za revanš - iz prostog razloga što Karaceva sigurno nećemo gledati u finalu. 

Ruski teniser zaustavljen je u četvrtfinalu, bolji od njega bio je nemački teniser Oskar Ote. Nemac nije baš poznato ime u svetu tenisa. Trenutno zauzima 70. poziciju na ATP listi, što je njegov najbolji renking.

Pažnju svetske javnosti navukao je na sebe u dva navrata tokom prošle godine. Prvi put kad je u prvom kolu Rolan Garosa kao kvalifikant poveo sa 2:0 u setovima protiv Aleksandra Zvereva, da bi na kraju treći reket sveta preokrenuo, a drugi put mesec dana kasnije kada je sramno optužio Novaka Đokovića da "samo izaziva skandale".

Sada će imati priliku, ukoliko u četvrtfinalu savlada Fabija Fonjinija, a u polufinalu verovatno Rubljova, da na terenu u finalu objasni Novaku šta je mislio da kaže kada je govorio o njegovim skandalima. 

BONUS VIDEO - Izlazak Novak Đokovića na teren

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri