FUDBALERI PARTIZANA PRED FINALE KUPA: Idemo na pobedu! Neće biti lep fudbal, ulog je trofej

Tanjug

23. 05. 2021. u 11:14

FUDBALERI Partizana Filip Holender, Aleksandar Šćekić, Slobodan Urošević, Svetozar Marković i Nemanja Jović nadaju se pobedi svog tima u finalu Kupa Srbije.

ФУДБАЛЕРИ ПАРТИЗАНА ПРЕД ФИНАЛЕ КУПА: Идемо на победу! Неће бити леп фудбал, улог је трофеј

FOTO: M. Vukadinović

Finale Kupa Srbije igra se u utorak, 25. maja, od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić", a za trofej se bore Crvena zvezda i Partizan.

"Očekivanja su uvek pozitivna. Očekujem pobedu, naravno. Teška je utakmica, finale, ali pozitivna su očekivanja”, kaže Filip Holender za klupski sajt.

Slobodan Urošević nada se dobroj utakmici, ali i trofeju.

"Ostala nam je još ta jedna utakmica da završimo ovo na najbolji mogući način. Daćemo sve od sebe, potruditi se da dobijemo utakmicu i uzmemo trofej. Derbi kao derbi, nikada nije bio nešto mnogo otvoren, a pogotovo sada što je nagrada trofej. Mislim da neće biti mnogo lep fudbal, ali mi smo tu da igramo svi na rezultat”, rekao je Urošević.

Aleksandar Šćekić smatra da neće biti lako, ali da je bez obzira na sve cilj jasan.

"Poslednja utakmica u sezoni, finale Kupa, biće mnogo teško, ali idemo na pobedu da uzmemo taj trofej i zadovoljimo nas i sve naše navijače. U derbiju nema puno kalkulisanja, najbitnija je pobeda, sve ostalo se ne gleda, zaboravi se posle jednog dana”, ističe Šćekić.

Svetozar Marković kaže da su očekivanja, kao i svakom drugom igraču i treneru- pobeda.

"Mi ćemo se potruditi da se spremimo najbolje što možemo i pokušati da osvojimo trofej ove godine. Derbi nije baš prelep za gledanje, ali takmičimo se i mi i oni, igramo na rezultat. Jedna je utakmica, sigurno da ni ovaj derbi neće biti prelep za gledanje”, izjavio je Marković.

Mladi Nemanja Jović takođe najavljuje trijumf.

"Sigurno da je jak derbi, da se igra jako motivisano, da je to posebna utakmica. Tri dana mirne glave i idemo da dobijemo. Normalno se spremam, kao i uvek. Tu smo, fokusirani smo. Odmaramo ovde pred utakmicu, fokusirani smo maksimalno. Jedva čekamo derbi”, ističe Jović.

S obzirom na to da nije došlo do popuštanja mera, koje se tiču okupljanja na sportskim priredbama, i ova utakmica će se igrati bez prisustva publike.

"Za mene je negativno, smatram i za sve saigrače, ali moramo da prihvatimo. Već duže vreme je tako, ali ja volim sa navijačima da igram, jedva čekam da budu navijači, nadam se što pre”, poručuje Holender.

Derbi bez navijača nije isto što i derbi sa navijačima, navodi Marković.

"Već smo malo i zaboravili kako je sa navijačima, tako da bismo voleli da su navijači tu sa nama, ali takva je situacija. Jedva čekamo da se vrate na stadion”, složio se Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)