NOŠENI HUKOM NAVIJAČA DO OPSTANKA: Međedović otkrio, Pazarci mogu da prate meč sa punktova oko stadiona!

Novosti online

18. 05. 2021. u 15:16

FUDBALSKA javnost u Novom Pazaru spremna je za utakmicu godine.

НОШЕНИ ХУКОМ НАВИЈАЧА ДО ОПСТАНКА: Међедовић открио, Пазарци могу да прате меч са пунктова око стадиона!

FOTO: FK Novi Pazar

Sav trud koji su uložili čelnici kluba, kao i igrači staje u 90 minuta duela sa Napretkom.

Duel protiv Čarapana u Pazaru mogao bi da u mnogome odredi put kluba sa Jošanice u narednim godinama, jer ih samo trijumf ostavlja u Superligi. 

Svaki kutak Novog Pazara živi za sutrašnji meč, te nema sumnje da bi tribine Gradskog stadiona bile dupke pune kada bi za to postojali epidemiološki uslovi.

Prepoznajući aktuelni trenutak čelni ljudi Novog Pazara potrudili su se da ogromnom broju zaljubljenika u klub omoguće u aktuelnoj situaciji najbolje uslove za praćenje utakmice veka. 

Stadion će biti prazan, a nikad puniji. Ulica koja vodi ka stadionu u sredu će biti zatvorena za saobraćaj i u njoj, ali i na ostalim punktovima, biće postavljeni led ekrani preko kojih će se pratiti meč. 

FOTO: Fejsbuk/FK Novi Pazar

Podrška koja će se sa tih pozicija davati Plavima ni po čemu se neće razlikovati od one koja bi stizala sa tribina. Očekuje se da će ambijent, uz poštovanje svih mera opreza i u skladu sa propisanim ponašanjem u vreme pandemije koronavirusa podsećati na grotlo kakvo je nebrojeno puta viđeno na tribinama Gradskog stadiona poručuju iz Novog Pazara. 

Igrači će gromoglasno bodreni steći utisak da je na stadionu i svih 20.000 ljudi, a kako se najavljuje toliko će ih i biti pozicioniranih duž prilaza stadionu, užeg gradskog centra i svih predgrađa. Pune ruke posla kako bi organizacija utakmice koja prevazilazi okvire realnog ima generalni sekretar Pazaraca, Fikret Međedović.

FOTO: FK partizan

- Činimo sve kako armija zaljubljenika u klub ne bi propustila ni najmanji detalj utakmice. Sve što radimo je u ravni koja je propisana pravilnikom o organizovanju utakmica u datim okolnostima. U poslednjih deset godina nismo imali važniju utakmicu – kaže najzaposleniji čovek kluba, Fikret Međedović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a