POTPIS U HUMSKOJ: "Biser" potpisao četvorogodišnji ugovor!

Novosti online

27. 04. 2021. u 16:06

MARKO Milovanović, mladi biser Partizana, zapažen po sjajnim partijama u omladinskoj selekciji trenera Nenada Brnovića, danas je potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa FK Partizan.

ПОТПИС У ХУМСКОЈ: Бисер потписао четворогодишњи уговор!

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

Milovanović je bio priključen prvom timu tokom zimskih priprema u Beleku, dok se dobrim partijama u omladincima nametnuo i šefu stručnog štaba Aleksandru Stanojeviću, koji ga je i priključio treninzima prvog tima.

- Apsolutno mi je jasno da je u fudbalu važno strpljenje i rad, kao deo procesa sazrevanja. Veoma mi je značilo što sam bio deo priprema prvog tima u Turskoj jer sam tada mogao da uporedim razliku između seniorskog fudbala i naših selekcija. Koliko god da postoji želja da debitujem za prvi tim, toliko sam svestan da se mora ići korak po korak, zaslužiti mesto i kada šef oceni da je pravo vreme-iskoristiti šansu.

Milovanović je imao sjajnu golgetersku seriju u omladinskoj selekciji gde je u meču protiv Radničkog iz Niša postigao i het-trik.

- Žao mi je što smo praktično izgubili trku za titulu. Ova ekipa vredi i zaslužuje mnogo više nego što pokazuje trenutna bodovna razlika, a siguran sam da se sa tim slažu i svi koji prate utakmice. Drago mi je i da smo dobili svoj Instagram profil, kao i što se utakmice prate uživo na Youtube kanalu. To mnogo znači za afirmaciju mladih igrača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja