"DOBRI MOJ, ŽOZE..." Mijat Gaćinović se dirljivom video porukom oprostio od Kosana

Novosti online

17. 05. 2021. u 14:05

FUDBALSKU Srbiju prošle sedmice šokirala je vest o smrti Milana Kosanovića, a brojni fudbalski radnici, od igrača, funkcionera, trenera, klubova su se emotivno oprostili od Kosana, a sada je to uradio i Mijat Gaćinović.

ДОБРИ МОЈ, ЖОЗЕ... Мијат Гаћиновић се дирљивом видео поруком опростио од Косана

FOTO: M. Vukadinović

Sportski direktor Vojvodine, a nekada pomoćnik Crvene zvezde i omladinske reprezentacije Srbije, preminuo je u 50. godini.

Od tada se od njega ispraćaju brojna imena iz sveta srpskog fudbala, mnogi su poslali poslednje pozdrave čoveku koji je imao važnog udela u tituli prvaka sveta koju je U-20 selekcija Srbije osvojila na Novom Zelandu, kao i uspesima Crvene zvezde u kojoj je radio kao pomoćnik Vladana Milojevića.

Među njima je i Mijat Gaćinović, fudbaler Hofenhajma koji je bio član upravo zlatne generacije koja je osvojila svet.

- Dobri moj Žoze, još ne mogu da verujem da uopšte snimam ovaj snimak i da si nas tako rano napustio - počeo je Gaćinović u oproštajnoj video poruci.

- Imali smo poseban odnos i mnogo toga smo zajedno postigli. Ono što ću najviše da pamtim u stvari nisu naši uspesi, nego one tvoje šale i konstantna priča o fudbalu. Bio si neko od koga je moglo mnogo da se nauči i ja sam mnogo naučio od tebe. Počivaj u miru, dobri moje šefe - rekao je Mijat Gaćinović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)