ILIEV O POTEZU ASANA: Bezobrazno i podmuklo ponašanje, u Partizanu je fudbalski oživeo!

Novosti online

04. 05. 2021. u 10:40

VIŠE se danas govori o odlasku, nego prilikom dolaska Takuma Asana u Partizan.

ИЛИЕВ О ПОТЕЗУ АСАНА: Безобразно и подмукло понашање, у Партизану је фудбалски оживео!

FOTO: N. Paraušić

Njegov potez šokirao je javnost, a doskorašnji saigrači ne gledaju blagonaklono prema potezu Japanca, smatraju da ih je odlaskom izdao. 

U razgovoru za Informer bes nije krio ni Ivica Iliev, nekadašnji sportski direktor Partizana. 

- To je bezobrazno i podmuklo ponašanje jednog profesionalca. Te priče da njemu Partizan duguje milione i da niko nije hteo da ga sasluša nemaju veze s istinom. Svuda ponekad ima malih kašnjenja u isplati, pogotovo sada kada je ceo svet u problemu zbog epidemije korone. I mnogi evropski velikani su smanjili budžete. Kao igrač sam prošao kroz nekoliko zemalja i često se dešavalo da bude sličnih problema, čak i u vreme kada je finansijska situacija bila znatno bolja od aktuelne, ali to ne može da bude opravdanje za ovo, priča Iliev.

Dodaje da ništa nije nagoveštavalo ovakav epilog. 

- Imao je maksimalne uslove u Partizanu. Stalno je pričao da uživa u Beogradu, a očigledno je pokazivao lažno poštovanje prema Srbiji, našem klubu i navijačima. Ostavio je saigrače na cedilu, momke koji su mu pomogli da odigra najbolju sezonu u karijeri.

Podsetio je Iliev da je Asano oživeo karijeru dolaskom na Topčidersko brdo.

- Doveli smo ga kada je bio u padu, gde nije igrao. Pružili smo mu šansu. Ovde je podigao formu i ponovo postao reprezentativac, a ovako podlo nam vraća.

Partizan će podneti tužbu protiv Japanca.

- On je sebi napravio ogroman problem. Ne znam s kim je razgovarao i kako je uopšte došao na tu ideju. Ne postoji apsolutno nijedan pravni aspekt koji je na njegovoj strani u ovom slučaju. Čak je i njegov bivši agent to potvrdio. Partizan će na kraju dobiti novac, kao što bi zaradio i da ga je prodao. Međutim, ne znam da li je Asano svestan kakva će mrlja ostati pored njegovog imena. Koji će to ozbiljan klub da ga dovede i da rizikuje s njim posle ovakvog poteza?, pita Ivica Iliev.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)