MILOŠ NINKOVIĆ: Superliga je neinteresantna! Ne planiram povratak u Srpski fudbal!

Novosti online

02. 05. 2021. u 22:17

NEKADAŠNjI reprezentativac Srbije Miloš Ninković rekao je da je ovogodišnje izdanje Superlige Srbije bilo veoma nezanimljivo zbog činjenice da je učestvovalo 20 klubova, te da Crvena zvezda i Partizan nisu imali pravu konkurenciju.

МИЛОШ НИНКОВИЋ: Суперлига је неинтересантна! Не планирам повратак у Српски фудбал!

FOTO: Privatna arhiva

Ninković je najpre podvukao da ne namerava da preuzme neku od funkcija u domaćem fudbalu.

– Ne planiram povratak u srpski fudbal, to nemam uopšte u planu. Kao fudbaler sam već bio, ispunio sam svoju želju, a iskreno nemam volju da budem funkcioner u srpskom fudbalu. Za sada mi to nije opcija – rekao je Ninković, a prenose beogradski mediji.

Iako je daleko, trudi se da prati dešavanja u srpskoj Superligi.

– Koliko sam mogao gledao sam mečeve, drago mi je što je Zvezda osvojila titulu. Cela ta liga od 20 klubova, bukvalno se pred svaku utakmicu znalo da će Zvezda i Partizan da pobede. Ne govorim sad o nameštanju, već o kvalitetu, večiti su mnogo bolji, tu su Vojvodina i Čukarički. Partizan je pre derbija imao 17 pobeda u nizu u prvenstvu, mislim… Završite ubedljivo kao drugi, Zvezda je toliko pobegla. Čitava liga je potpuno neinteresantna. Više sam pratio Evropu – jasan je Ninković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (2)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)