JUNAJTED RAZNEO ROMU: Kavani i Fernandeš pogađali i nemaštali golove, Viljareal bolji od Arsenala (VIDEO)

Novosti online

29. 04. 2021. u 23:04

KAKVO veče na "Old Trafordu". Sedam golova je viđeno u duelu Mančester junajteda i Rome. "Crveni đavoli" su slavili sa 6:2 posle uraganskog drugog poluvremena.

ЈУНАЈТЕД РАЗНЕО РОМУ: Кавани и Фернандеш погађали и немаштали голове, Виљареал бољи од Арсенала (ВИДЕО)

FOTO: AP

Junajted je još jednom pokazao da je kralj preokreta ove sezone. Mnogo puta se desilo da su uspevali da dođu do trijumfa kada su gubili.

Počelo je idealno po izabranike Olea Gunara Solskjera koji su u 9. minutu došli do prednosti preko Bruna Fernandeša, a u ulozi asistenta se našao Edinson Kavani.

Ipak, Roma je odigrala odlično u nastavku prvog dela utakmice, uspeli su da preokreu rezultat pogocima Lorenca Pelegrina i Edina Džeka.

Problem za Paula Fonseku bio je taj što je morao u prvom poluvremenu da izvši tri prinudne izmene zbog povreda.

Fudbalska poezija u drugom delu meča viđena je od strane fudbalera Junajteda. Uspeli su u razmaku od 38 minuta da postignu čak pet golova i tako praktično reše pitanje pobednika ovog dvomeča.

Dva puta se u strelce upisao Kavani, a po jedan gol u tom delu susreta su dali Fernandeš, Pogba i Grinvud.

Revanš na "Olimpiku" na programu je za sedam dana, a pravo čudo treba da se desi da "vučica" izbori prolaz u finale Lige Evrope.

U drugoj utakmici dana Viljareal je na svom terenu pobedio Arsenal sa 2:1 i tako u dobrom raspoloženju dočekuje drugu utakmicu u Engleskoj.

Golove za domaći tim postigli su Manu Trigeros i Raul Albiol. "Žuta podmornica" je imala idealnu situaciju - dva gola prednosti i igrača više, ali se nisu predavali izabranici Mikela Artete.

Igrao se 73. minut kada je Nikolas Pepe postigao ispostaviće se jedini pogodak za "tobžije".

Viljareal je takođe od 80. minuta ostao sa desetoricom posle isključenja Kapuea, ali to gosti nisu iskoristili da izbegnu poraz.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)