PREDSEDNIK MARSEJA GOVORIO O RADONJIĆU: Imamo ideje, u toku je proces procene, videćemo na kraju sezone

Novosti online

28. 04. 2021. u 17:40

MARSEJ je u januaru poslao Nemanju Radonjića i Kevina Strotmana na pozajmice i oni bi po završetku ove sezone trebalo da se vrate u tim sa "Velodroma". Predsednik kluba Pablo Longorija govorio je o njihovoj situaciji.

ПРЕДСЕДНИК МАРСЕЈА ГОВОРИО О РАДОЊИЋУ: Имамо идеје, у току је процес процене, видећемо на крају сезоне

FOTO: EPA

Kako pojedini francuski mediji javljaju u Marseju se sprema velika čistka, a neki igrači neće proći ocenu Longorije i novog trenera Horhea Sampaolija.

Zbog toga se ponovo pokrenula priča o igračima na pozajmicama. Strotman je u Đenovi, Radonjić u Hertu. Po nekim informacijama srpski fudbaler neće ostati u klubu iz Berlina, a male šanse se daju i Holanđaninu da ostanu u italijanskoj luci.

- Igrači na pozajmicama? Imamo ideje za njih. Ali, moraju da se pojave na poslednjim utakmicama za sadašnje timove. Strotman igra dobro, pomogla mu je Đenova. Radonjić je odigrao 45 minuta za Hertu. U toku je proces procene, evaluacije. Videćemo na kraju sezone - rekao je Longorija.

Ostaje da se vidi šta će biti sa Radonjićem i kakav će biti njegov status u francuskom velikanu. Bilo je priča i da se za njega interesuje Crvena zvezda.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mozzartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina