STOJKE ZDRAV DO DERBIJA: Partizanovog čuvara mreže očekuje pauza zbog povrede mišića

Novosti online

23. 04. 2021. u 21:00

IZDRŽAO je do kraja utakmice protiv Vojvodine, ali povreda mišića koju je zaradio na "Karađorđu" ipak nije naivna. Iskusni čuvar mreže crno-belih Vladimir Stojković moraće da pauzira minimum dve nedelje zbog hematoma na butnom mišiću i u zavisnosti od efikasnosti terapija biće poznato kada bi mogao ponovo na teren.

СТОЈКЕ ЗДРАВ ДО ДЕРБИЈА: Партизановог чувара мреже очекује пауза због повреде мишића

FOTO: N. Paraušić

Kapiten Partizana se povredio početkom drugog poluvremena i posle lekarske intervencije odlučio da na svoju odgovornost ostane na terenu do kraja utakmice, iako se pored aut-linije Aleksandar Popović uveliko spremao da uđe u igru.

Sada je jasno da će iskusni čuvar mreže sigurno propustiti dva naredna prvenstvena meča (Spartak i Proleter), a s obzirom na to da je trka za titulu praktično rešena, velika je verovatnoća da Stanojević neće rizikovati sa njim do finala Kupa Srbije koje je na programu 25. maja.

Na gol će stati Aleksandar Popović, a kako je i Nemanja Stevanović još od zimske pauze van stroja, zbog povrede ramena, na klupi za rezervne igrače bi trebalo da sedi golman omladinaca Matija Gočmanac. Golobradi golman crno-belih je ove sezone jednom bio u protokolu u prvenstvenom meču i to na početku prolećnog dela sezone protiv Novog Pazara u Humskoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!