VLAHOVIĆ POSTAJE MILIONER: Fiorentina nudi pravo bogatstvo srpskom reprezentativcu

Novosti online

15. 04. 2021. u 20:01

PROCVETAO je Dušan Vlahović u aktuelnoj sezoni, postigao 15 golova za Fiorentinu u Seriji A, pa nije ni čudo što su evropski giganti krenuli da obleću oko njega i raspituju se za napadača rođenog u martu 2000.

ВЛАХОВИЋ ПОСТАЈЕ МИЛИОНЕР: Фиорентина нуди право богатство српском репрезентативцу

FOTO: Tanjug/AP

Ali, ne da se ni "viola", želi da reprezentativce Srbije zadrži u svojim redovima kako zna i ume i prema pisanjima "Gazete delo sport", spremni su da Vlahoviću ponude trostruko veći ugovor u odnosu na ovaj sada, po kojem prima 400.000 evra.

Ukoliko biser Partizanove omladinske škole prihvati tu ponudu, primanja bi mu skočila na 1.200.000 evra godišnje, bez golgeterskih bonusa na koje se izgleda nameračio. Međutim, pitanje je hoće li prihvatiti takav dogvor, naročito ako se zna da su takmičarske ambicije Fiorentine daleko manje od onih koje imaju zainteresovani Milan ili Borusija.

U Toskani su pored Vlahovićevog imena stavili cenu od 60 miliona evra i ne bi im bio problem da ga prodaju već i ovog leta, pošto je aktuelni ugovor na snazi do 2023. i nema bojazni da bi mogao da ode ispod željene cene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!