BESANA NOĆ U PARIZU: Najslađi poraz u istoriji PSŽ-a

Prezadovoljan sam, i pored poraza. Promašio sam toliko prilika, malo je nedostajalo, ali najvažnije je da smo se kvalifikovali. PSŽ je veliki tim – poručio je Nejmar.

БЕСАНА НОЋ У ПАРИЗУ: Најслађи пораз у историји ПСЖ-а

Foto: AP

Radostan je bio i Di Marija, koji je pružio jednu od najboljih partija u dresu Parižana.

- Presrećan sam! Uradili smo dobar posao. Pobedili smo ekipu koja je bila najbolja prošle godine. Zaslužili smo. Ovo je važan trenutak za klub – rekao je Argentinac.

Ogromni uzdah olakšanja uzdigao se u utorak uveče iznad Grada svetlosti posle meča za infarkt protiv Bajerna na Parku prinčeva, u koji su stali sve promašene prilike, stative i prečke Nejmara, dinamit u Mbapeovim nogama, napetost i neizvesnost neviđenog spektakla. Odbrojavali su Francuzi minute u uglu TV-a pred početak utakmice, kao pred Novu godinu. Odbrojavali, kasnije, i sekunde duge kao sate do poslednjeg zvižduka. Ceo grad disao je u ritmu najvažnije utakmice u istoriji kluba posle prošlogodišnjeg izgubljenog finala. Eliminisan je šampion Evrope, vraćeno je milo za drago, u meču punom psiholoških zamki i pritiska.

I pored policijskog časa koji u Francuskoj stupa u 19 sati, grupice navijača uspele su da pesmama, petardama i bakljama isprate autobus sa fudbalerima, a tokom meča i da prirede vatromet vidljiv s terena čije tribine su bile isklikane u bojama grada i kluba, uz natpise "Napred, Pariz" i "Pariz je magičan".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVALJALA SIRA! Ćerka Luisa Enrikea prešla sa jednog na drugog reprezentativca Španije