KLOP OŠTAR PREMA SUDIJI POSLE PORAZA OD REALA: Ne razumem šta je radio, nije bio pravedan

Novosti online

07. 04. 2021. u 08:54

LIVERPUL je poražen od Reala u Madridu sa 3:1 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona. Trener "crvenih" Jirgen Klop imao je zamerke na račun sudije Feliksa Briha.

КЛОП ОШТАР ПРЕМА СУДИЈИ ПОСЛЕ ПОРАЗА ОД РЕАЛА: Не разумем шта је радио, није био праведан

FOTO: AP/Manu Fernandez

Nemački stručnjak smatra da je arbitar propustio priliku da svira prekršaj pre drugog gola "kraljevića".

- Ta situacija s Maneom... Moram da kažem da ne razumem šta je sudija radio na utakmici. Bio je to čist prekršaj nad Manom, a sudija se prema njemu poneo kao da stalno simulira. Svaki sledeći put kad bi Mane pao, sudija nije hteo ništa da dosudi. To nije pravedno. I rekao sam mu nakon utakmice da nije bio pravedan. Ipak, to ne menja stvari. Nije nam sudija izgubio utakmicu, već mi nismo bili dovoljno dobri za bolji rezultat - rekao je Klop.

Revanš na "Enfilu" je 14. aprila, a pred Liverpulom je težak zadatak.

- Ako želite u polufinale, onda taj plasman morate i da zaradite. Mi smo ovaj put bili loši, nismo igrali dovoljno dobro da bismo stvorili Realu probleme. Bilo je ovo prelako za njih. Jedina dobra stvar pored našeg gola je činjenica da je ovo samo prva utakmica. Nismo ništa više zaslužili od ovog rezultata. Ipak, imamo još šanse za prolaz.

Sigurno da se navijači još uvek aktuelnog šampiona Premijer lige nadaju da može da se ponovi utakmica slična onoj kada su "crveni" nadoknadili 3:0 protiv Barselone.

- Može... Samo što imamo problem jer ćemo sada biti bez navijača, a tada je publika napravila 80 odsto posla - zaključio je Klop.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!