JUVENTUS U PROBLEMU PRED GRADSKI DERBI: Pirlo ne računa na trojicu igrača koji su išli na privatnu zabavu

Novosti online

02. 04. 2021. u 18:56

TRENER Juventusa Andrea Pirlo rekao je danas da u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Torina neće računati na trojicu fudbalera koji su bili na privatnoj zabavi, koje su u Italiji zabranjene zbog korona virusa.

ЈУВЕНТУС У ПРОБЛЕМУ ПРЕД ГРАДСКИ ДЕРБИ: Пирло не рачуна на тројицу играча који су ишли на приватну забаву

Foto: EPA-EFE/ MARIO TADDEO

U sastavu za subotnju utakmicu neće biti organizatora zabave Vestona Mekenija, kao ni njegovih gostiju Paula Dibale i Artura Mela. Američki fudbaler je u sredu napravio zabavu, koju je prekinula policija.

"Ta tri igrača neće biti pozvani za sutrašnju utakmkicu. Oni će nastaviti da treniraju, a onda ćemo videti. Ja sam doneo odluku, a klub je uradio ostalo. Ovakve stvari se uvek dešavaju, ali ovo nije vreme za to, zbog situacije u svetu. To nije bilo pravo vreme, mi dajemo primer drugima i tako moramo da se ponašamo", naveo je Pirlo, preneli su italijanski mediji.

Juventus će u subotu od 18 časova kao gost igrati u gradskom derbiju protiv Torina. Prilo je rekao da je cilj ekipe da pobedi u svim utakmicama do kraja.

"Posle toga ćemo videti šta će se dogoditi. Cilj je da pobedimo sutra, a onda da razmišljamo o narednoj utakmici. Idem od utakmice do utakmice i radim svoj posao. Jasno je da ako izgubite 10 od 10 utakmica, da treba da idete kući", naveo je trener crno-belih.

On je dodao da se defanzivac Aleks Sandro oporavio od povrede, kao i da je Danilo u konkurenciji za tim.

Juventus je treći na tabeli sa 55 bodova, 10 manje od prvoplasiranog Intera.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!