BIZARNO UBISTVO NAKON "OLD FIRMA": Rendžersovi huligani mačetom ubili oca dvoje dece!

Novosti online

24. 03. 2021. u 19:55

FUDBALERI Rendžersa su posle deset godina vratili titulu prvaka Škotske na "Ajbroks", a u nedelju su igrali protiv najvećeg rivala Seltika (1:1) i posle tog meča su ostali i dalje neporaženi u ligi.

БИЗАРНО УБИСТВО НАКОН ОЛД ФИРМА: Ренџерсови хулигани мачетом убили оца двоје деце!

Foto: Printskrin

Ipak, posle najnovijeg "Old Firma" nam je iz Škotske stigla tragična vest, koja nema veze sa dešavanjima na travnatom tepihu

Poznato je da je rivalstvo između Rendžersa i Seltika jedno od najvećih na svetu, a ovog puta je ono prešlo granice zdravog razuma.

Naime, škotski mediji pišu da je četvroro navijača Rendžersa posle utakmice usmrtilo pristalicu Seltika Kamila Čarišzina (35) na najstrašniji mogući način.

Navodno, tri muškarca i jedna devojka su na ulicama Glazgova posle "Old Firma" mačetom prerezali grlo nesrećnom navijaču Seltika poljskih korena.

Čarišzin, koji je otac dvoje male dece, je ubijen na 500 metara od svoje kuće.

Policija traga za napadačima, a čak su pozvali u pomoć i navijačke grupe kako bi rasvetlili ovo zversko ubistvo. A prema navodima škotskog "Sana", svi su bili pod dejstvom alkohola.

- Mladić je izgubio život i mi moramo da znamo ko je odgovoran za to - stoji u saopštenju policije koja je ostavila i broj telefona da se građani jave ukoliko su nešto videli.

(INFORMER) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!