MIHA MOŽE I ZATVORENIH OČIJU: Mučio golmana Bolonje, svaka lopta ide pod prečku (VIDEO)

Novosti online

12. 03. 2021. u 19:25

SRPSKI trener je u odličnoj formi, sudeći po tome kako izvodi slobodne udarce.

МИХА МОЖЕ И ЗАТВОРЕНИХ ОЧИЈУ: Мучио голмана Болоње, свака лопта иде под пречку (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Instagram

Iako je godinama u penziji, umetnost izvođenja slobodnih udaraca je tu. Jedan od rekordera Serije A po broju postignutih golova iz prekida muči golmane i na treningu Bolonje.

Siniša Mihajlović, čovek koji je pobedio leukemiju, u levoj nozi i dalje krije top!

Ako ne verujete, pitajte golmane Bolonje. Nije im svejedno kad na kraju treninga trener namesti loptu na ivicu kaznenog prostora, a oni ostanu oči u oči sa bivšim srpskim fudbalerom.

Prvi put prečka, drugi put odbrana, ali kad je Miha našao dobitnu formulu... Četiri gola u nizu, dovoljno dobro da bi se pohvalio svojim pratiocima na Instagramu.

Lopta je bila nameštena na ivicu kaznenog prostora, na nekih 17 ili 18 metara od gola, a sigurno bi Siniša imao šta da pokaže i sa duplo većih distanci. Sećamo ga se iz igračkih dana, tada mu je ovo bilo preblizu, njegovi razorzni šutevi su ulazili i sa tridesetak metara od gola.

Sećamo se da je pre samo nekoliko dana, u društvu Alesandra Del Pjera, Siniša Mihajlović govorio kako na treninzima postiže više golova iz slobodnih udaraca nego njegovi igrači, a da bi mogao da trese mreže i zatvorenih očiju! 

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)