STANKOVIĆEVA EKIPA ZA PONOS: Italijanski mediji pohvalno izveštavali posle utakmice, Ivanić otkrovenje

Đ. S.

26. 02. 2021. u 18:33

HRABRA i srčana Zvezda nije uspela da eliminiše Milan u trećem poglavlju velikog rivalstva koje datira još od 1988, ali je pobrala simpatije svih koji su pratili dvomeč.

СТАНКОВИЋЕВА ЕКИПА ЗА ПОНОС: Италијански медији похвално извештавали после утакмице, Иванић откровење

FOTO: AP

Pa i tradicionalno, na pohvalama "tvrdih" italijanskih medija koji su u prvi plan susreta na "San Siru", iz redova gostiju, izdvojili Mirka Ivanića kao najblistavijeg pojedinca Stankovićevog sastava, dok je Marku Gobeljiću dodeljena ocena tragičara.

- Igrač koga je malo ko poznavao pre dvoboja Zvezde i Milana, završio je na radaru brojnih klubova. Kalabrija nije mogao da ga zadrži a Dalo je potonuo totalno - piše prestižna "Gazeta delo sport" koja je sjajnog vezistu nagradila visokom sedmicom.

Slično su rezonovali "Tutosport" i "Korijere delo sport", koji su pored Ivanića u prvi plan izbacili i El Fardu Bena, strelca izjednačujućeg pogotka. Naglasili su činjenicu da je na ozbiljne muke stavio kapitena Milana Alesija Romanjolija i iskoristio sve njegove nesigurnosti.

Stari znalac italijanske štampe Dejan Stanković, takođe je dobio pohvale i ocene u rasponu od 6 do 6,5.

- Napravio je ponosnu ekipu kakva je bila i njegova igračka duša - piše "Tutosport".

Ipak, nisu novinari sa "čizme" sipali samo pohvale, naglašena je i slaba partija Gobeljića.

- Najveći grešnik. Ostavio je svoj tim sa desetoricom. NJegove reakcije su bile ključni gresi utakmice. Pokušavao je da se spase žestinom, ali sa malo znanja - naglašava "Gazeta".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)