KUMAN IZNENADIO IZJAVOM: Prvo poluvreme je bilo jako dobro, probali smo da dobijemo meč

Novosti online

17. 02. 2021. u 09:47

FUDBALERI Pari Sen Žermena pregazili su Barselonu na "Kamp Nou" sa 4:1, a izjava trenera Katalonaca Ronalda Kumana iznenadila je sve.

КУМАН ИЗНЕНАДИО ИЗЈАВОМ: Прво полувреме је било јако добро, пробали смо да добијемо меч

FOTO: AP

Klub iz Katalonije više nije strah i trepet kakav je do skoro bio. Zaostatak za Atletikom u prvenstvu Španije je veliki, Sevilja ima prednost iz prvog meča u Kupu kralja od 2:0, dok je PSŽ već jednom nogo u četvrtfinalu elitnog takmičenja.

Ipak, holandski stručnjak nije bio previše uzrujan posle teškog poraza, ili bar tako nije delovao na konferenciji za medije.

- Prvo poluvreme je bilo jako dobro, imali smo dobre momente u meču kada smo imali loptu. Dobro smo se branili, pokušali smo da ih pritisnemo i kada to nije bilo moguće probali smo da se vratimo i zatvorimo prostor, zbog brzine igrača kao što je Mbape - rekao je Kuman.

Iako je Barselona primila četiri gola u svojoj kući to nije sprečilo Kumana da bude zadovoljan nekim delovima igre.

- U drugom poluvremenu se igralo otvorenije i zbog toga su bili opasniji. Probali smo da dobijemo meč, probaćemo da učimo na večerašnjim greškama. Sada moramo da se koncentrišemo na nastavak takmičenja - zaključio je Kuman

Pitanje hoće li nastavka biti, osim naravno revanša u Parizu koji je obavezan. 

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade