TRENER PARTIZANA PRED JAVOR: Fokusirani smo na rad, treninge i utakmice

Novosti online

16. 02. 2021. u 12:09

ТРЕНЕР ПАРТИЗАНА ПРЕД ЈАВОР: Фокусирани смо на рад, тренинге и утакмице

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

TRENER Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da je njegova ekipa koncentrisana samo na utakmicu sa Javorom i da ne razmišlja o stvarima koje nisu vezane za fudbal.

"Fokusirani smo na naš rad, treninge i utakmice i bukvalno samo o tome razmišljamo", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u najavi predstojećeg duela srpskog prvenstva.

Partizan će sutra od 13.00 gostovati Javoru u Ivanjici u 22. kolu Super lige Srbije.

"Teško, neugodno gostovanje. Znamo šta nas čeka. Uvek je bilo teško igrati u Ivanjici. Maksimalno spremni ulazimo u tu utakmicu. Javor je dobro počeo drugi deo sezone. Ispratili smo sve njihove utakmice", kazao je Stanojević.

On je rekao da je zadovoljan kako ekipa izgleda u nastavku sezone.

"Mislim da smo kompaktni, da igramo kao tim. Dobili smo neke stvari koje nismo imali. Neki igrači su poboljšali individualnu formu i na boljem su nivou nego što su bili u prethodnom delu sezone. Podigli smo se svi, ali sam oprezan, jedna utakmica može da okrene priču. Zadovoljan sam kako radimo i izgledamo, ovo je put kojim treba da idemo", rekao je trener Partizana.

Stanojević je najavio da će biti četiri ili pet promena u sastavu u odnosu na prethodnu utakmicu crno-belih u srpskom prvenstvu.

On je naveo da će se njegova ekipa adaptirati na vremenske uslove, na koje ne može da utiče, i dodao je da je najvažnije sačuvati se od povreda, pošto u ovakvim situacijama dolazi do njih.

Partizan će imati sve igrače na raspolaganju, osim Aleksandra Miljkovića koji neće biti u timu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)