TOŠIĆ ČEKA PONUDU ZVEZDE: Ne mogu da potpišem ono što nisam dobio, odbio sam Turke

Novosti online

20. 01. 2021. u 08:54

NADAJU se navijači Crvene zvezde da će Duško Tošić zadužiti crveno-beli dres u zimskom prelaznom roku.

ТОШИЋ ЧЕКА ПОНУДУ ЗВЕЗДЕ: Не могу да потпишем оно што нисам добио, одбио сам Турке

Foto: EPA

Nema sumnje da bi dolazak iskusnog defanzivca na "Marakanu" predstavljao veliko pojačanje za šampiona Srbije, a da li će se to desiti znaće se u narednim danima.

Ovaj 36-godišnjak je u razgovoru za "Sportski Žurnal" priznao da je razgovarao sa čelnicima Zvezde, ali da nije dobio nikakvu konkretnu ponudu.

- Od Crvene zvezde nisam dobio nikakvu konkretnu ponudu. Ne mogu da potpišem ono što nisam dobio - rekao je Tošić.

Istakao je i da je odbio dve ponude iz Turske.

- Posle razgovora sa Terzićem i Mrkelom odbio sam dve veoma povoljne ponude iz Turske. Nije bitno koji su klubovi, ali nisu to ni velike tajne za medije... - zaključio je bivši reprezentativac Srbije.

Kako se može čuti, crveno-beli ne žele da gomilaju igrače u odbrani. Čeka se potencijalni odlazak Miloša Degeneka da bi došao Tošić. Ipak, pitanje je da li iskusni fudaler ima toliko vremena da čeka.

Takođe, "Žurnal" piše da bi El Fardu Ben mogao da ode u Aziju. Nekoliko klubova iz Emirata je navodno zainteresovano za njega.

ODLAZAK El Fardu Ben bi mogao karijeru da nastavi u Aziji/FOTO: N. Paraušić

Bilo je priče da bi jedan od najboljih stranaca u istoriji Zvezde mogao da ode u grčki Aris. No, klub iz Soluna nije mogao da ispuni zahteve reprezentativca Komorskih Ostrva.

Navodi se da sa najvećeg kontitenta ponude ima i Aleksa Vukanović. Krilni napadač sigurno ne bi bio standardan na svakoj utakmici, pa je možda pravo vreme za promenu sredine.

Ostaje da se vidi šta će biti od svega ovoga, ali svakako nas očekuje zanimljiv naredni period kada su crveno-beli u pitanju.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (2)

ZELENA BUDUĆNOST POČINJE S NAMA: Značaj i koristi zelenih ciljeva za Novu godinu