NE, ON NE DOLAZI: Iliev razočarao partizanovce i otkrio u kom slučaju će biti novih pojačanja (VIDEO)

Novosti online

17. 01. 2021. u 17:52

НЕ, ОН НЕ ДОЛАЗИ: Илиев разочарао партизановце и открио у ком случају ће бити нових појачања (ВИДЕО)

Foto: FK Partizan

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev otkrio je detalje o prelaznom roku crno-belih i otklonio nekoliko dilema koje su mučile navijače ovog kluba.

Prethodnih dana se pominjalo u medijima da bi Filip Stuparević mogao da bude novo Partizanovo pojačanje u špicu, ali sportski direktor crno-belih Ivica Iliev je danas u razgovoru za TV Arena Sport demantovao takvu mogućnost.

"Nema istine u tome. Istina je da je on dobar igrač i da je još uvek mlad, ima već i neko internacionalno iskustvo. Ima taj ugovor... Nažalost, jedan je od većine mladih igrača koji požure u inostranstvo, ali s druge strane to pomaže i njegovom bivšem klubu, kao i njemu u pogledu buduće egzistencije. To je još jedan pokazatelj da ne treba mnogo rano krenuti 'trbuhom za kruhom'. Dolazaka drugih igrača verovatno neće biti, jer kao što vidite, imamo izuzetan broj kvalitetnih igrača. Sem eventualno ako neko ode, pa bismo doveli sigurnu zamenu", istakao je Iliev.

Kada su potencijalni odlasci u pitanju, svi pogledi su trenutno usmereni ka vezisti Saši Zdjelaru, ali crno-beli žele da ga zadrže, pogotovo što mu na leto ističe ugovor, pa postoji mogućnost da za šest meseci ode bez obeštećenja.

Iliev veruje da se to neće desiti i da će sa Zdjelarom biti postignut dogovor o nastavku saradnje.

- On ima ugovor do leta. On ne krije, konstantno se trudi da objasni kako je veliki Partizanovac. Verujem u to da ni on ne želi da Partizan jednog dana može da ispašta kada je on u pitanju. Verujem da ćemo vrlo brzo naći zajednički jezik, a idemo u tom smeru, na zadovoljstvo svih strana", zaključio je Iliev.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)