DUPLA KRUNA ŠLAG NA TORTU: Rukovodstvo Zvezde poželelo fudbalerima dobar rad i nove uspehe

Beta

10. 01. 2021. u 11:32

RUKOVODSTVO Crvene zvezde poželelo je danas fudbalerima tog kluba zdravlje i sreću, kao i dobar rad i nove uspehe u 2021. godini.

ДУПЛА КРУНА ШЛАГ НА ТОРТУ: Руководство Звезде пожелело фудбалерима добар рад и нове успехе

foto: FK Crvena zvezda

"Želim vam sreću, radost, da vas prate u ovoj 2021. godini. Vi ste, većina vas, i prethodne godine imali sjajne rezultate koji obeležavaju istoriju ovog kluba. Želeo bih da ih ponovite u ovoj godini i napravite korak više, a vi znate šta je to, da se ukrasimo duplom krunom, a na jesen napravimo neki plasman, koji već četiri godine zaredom imamo u Evropi", rekao je predsednik Svetozar Mijailović u obraćanju igračima na okupljanju pred početak priprema za novu sezonu.

Generalni direktor Zvezdan Terzić je u ime kluba poželeo igračima mnogo zdravlja i uspeha, kao i da se ostvare zacrtani ciljevi, odnosno osvjanje titule i kupa.

"Mnogi od vas su dugo u Zvezdi, znate obaveze i očekivanja. Slušajte šefa, odgovorite sve zahteve koji su pred vama. Ne opuštajte se, titula nije osvojena iako imamo devet bodova prednosti. Momci, srećno", istakao je Terzić.

Sportski direktor Mitar Mrkela je na početku izlaganja poželeo pre svega uspešan početak priprema.

"Naši ciljevi su uvek isti, oni su najviši, najveći. Želimo titulu, kup, da se dobro predstavimo i, ako je moguće, da prođemo u dvomeču sa Milanom. Naša velika motivacija je četvrta uzastopna titula šampiona Srbije. Želim da u vama vidim istu strast kao kada smo osvojili prvi trofej. Imamo 27 dana da se dobro spremimo za prvu utakmicu", naveo je Mrkela.

Trener Dejan Stanković je ponovio da su ciljevi isti, a da je na timu da se "dokaže i pokaže".

"Dobili smo dosta pohvala i tu stavljamo tačku. Dobro da zasučemo rukave, još ništa nismo uradili. Od starijih očekujem da budu pravi lideri, da povuku mlađe i što pre ih nauče kako treba da se poštuju klub i grb i kako treba da se trenira. Čeka nas ozbiljan i težak rad", rekao je Stanković.

Zvezda će imati priliku da osvoji četvrtu vezanu titulu, i na dobrom je putu pošto ima devet bodova više u Super ligi od drugoplasiranog Partizana. Takođe, igraće i završnicu Kupa Srbije.

Crveno-beli će igrati i nok-aut fazu Lige Evropa, gde će joj u šesnaestini finala rival biti slavni Milan, a utakmice su zakazane za 18. i 25. februar.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja