UŽAS U MADRIDU: Fudbaleri Reala satima bespomoćni u avionu!

Novosti online

08. 01. 2021. u 21:26

FUDBALERI Real Madrida doživeli su veliki peh na aerodromu u prestonici Španije pošto zbog zaleđene piste nisu mogli satima da polete.

УЖАС У МАДРИДУ: Фудбалери Реала сатима беспомоћни у авиону!

Zinedin Zidan foto AP

Kraljevski klub gostuje za vikend u Pamploni ekipi Osasune, ali je nevreme koje je zadesilo Španiju poremetilo planove šampiona ove zemlje.

Budući da su snežni nanosi prisutni i u Pamploni, ekspedicija Reala je odlučila da putuje u ovaj grad večeras umesto u subotu ujutru, međutim ni u Madridu ih nije sačekala bolja situacija.

Ogromna količina snega koji večeras pada u Madridu napravio je pravu agoniju ekspediciji kraljevskog kluba, pa se na planirani let od 19 časova čeka već dva sata.

Reporter Realove klupske televizije David Alvarez javio je šta se događa:

"U avionu smo više od dva sata. Isprva nam je rečeno da je to zato što je avion čekao svoj red na 'odleđivanje', a sada nam kažu da su piste zatvorene jer nema dovoljno mašina za otapanje snega na njima", objavio je španski novinar.

Prema poslednjim informacijama, Realova ekspedicija bi trebalo da poleti do ponoći.

Duel između Osasune i Reala planiran je za subotu od 21 sat, ali postoji šansa da se odloži za nedelju u podne ukoliko snežni nanosi budu onemogućili normalno odigravanje meča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!