HAOS ZBOG FOTOGRAFIJE NESREĆNOG FUDBALERA: Doktori se bore da ne oslepi, a oni ga slikaju telefonom

Novosti online

01. 01. 2021. u 15:56

KOMPLETAN sportski svet u šoku 1. januara prati vesti o stanju poznatog fudbalera Omara Elabdeuija (29), koji se unakazio nesrećnim rukovanjem novogodišnjom pirotehnikom u svom domu.

ХАОС ЗБОГ ФОТОГРАФИЈЕ НЕСРЕЋНОГ ФУДБАЛЕРА: Доктори се боре да не ослепи, а они га сликају телефоном

Foto: EPA

Njemu je eksplozija odjeknula u ruci i to blizu lica, pa je zadobio opekotine i po glavi i po šaci, a strašno zvuči i to što bi mogao da oslepi! On je u toku novogodišnje noći prevezen u bolnicu, odakle su stigle prve informacije.

"Operisali smo mu oči. Doživele su termalnu i hemijsku traumu i očistili smo ih. Veći je problem levo oko. Njegova situacija je bolja nego sinoć, ali možda ćemo morati da radimo još neke zahvate. Naša bolnica je najbolja u Turskoj za zahvate na očima, imamo najbolju opremu i učinićemo sve što možemo, ali ne mogu da kažem da li će mu se vratiti vid", rekao je doktor Vedat Kaja.

Gde je nastala fotografija izgorelog lica norveškog reprezentativca, koji sada igra za Galatasaraj? Nije u bolnici, već u kolima hitne pomoći.

Potpredsednik Galatasaraja optužio je bolničara za to što je slika završila na društvenim mrežama.

"Lekari su uradili sve da spasu Omarov vide, ali je greh i sramota to što je radio bolničar koji ga je povređenog slikao. On ima troje dece, kako je njima da gledaju očeve slike po društvenim mrežama? Gde je savest osobi koja ga je slikala u takvom trenutku?!", zapisao je potpredsednik Galatasaraja Abdurahim Albajrak.

On je dodao da fudbaler komunicira sa lekarima i da je svestan.

Elabdeui je poznat igrač, dugogodišnji bek Olimpijakosa, a prošle decenije bio je član Mančester sitija... Ima zapaženu karijeru, 47 nastupa za Norvešku, ali sada je njegova budućnost na terenu veoma ugrožena.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave