ODLAZAK IZ HUMSKE? Vezista Partizana ima ponudu iz Kine

Novosti online

27. 12. 2020. u 14:08

FUDBALER Partizana Bibras Natho mogao bi ove zime da promeni sredinu i potpiše za klub iz Kine, saznaje ,,Maxbet sport“.

ОДЛАЗАК ИЗ ХУМСКЕ? Везиста Партизана има понуду из Кине

Foto: M. Vukadinović

Naime, klub iz tamošnjeg drugog ranga takmičenja spreman je da mu ponudi veliku platu, a Partizanu određenu naknadu. Izraelac jeste najavio da bi voleo da ostane u crno-belom dresu i u 2021. godini, ali primamljiva ponuda iz Dalekog istoka mogla bi da dovede do njegovog odlaska.

Neimenovani kineski drugoligaš je uputio poziv na adresu Partizana raspitivajući se za Bibrasa Natha i načinio prvi korak ka njegovom angažovanju. U pitanju je klub koji bi od proleća želeo da napadne plasman u viši rang.

Za sada, Natho ne želi da se upliće u posao jer je na odmoru sa porodicom, te je Kina ,,na čekanju“.

Kapitenu izraelske reprezentacije ugovor sa Partizanom ističe na leto 2022. godine. Ove sezone odigrao je 20 utakmica u svim takmičenjima, postigao sedam golova i upisao tri asistencije.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene