RUSI TESTIRAJU PARTIZAN: Evo s kim će crno-beli odmeriti snage na pripremama

M. B.

25. 12. 2020. u 18:36

PARTIZAN i ukrajinski Šahtjor se definitivno neće ponovo sresti na pripremama u Turskoj, ali to ne znači da crno-beli u rasporedu test mečeva u Beleku neće imati rivala istog imena.

РУСИ ТЕСТИРАЈУ ПАРТИЗАН: Ево с ким ће црно-бели одмерити снаге на припремама

FOTO: M. Vukadinović

Šampion Belorusije Šahtjor iz Soligorska biće prvi rival Stanojevićevih pulena tokom dvonedeljnog boravka u Turskoj, a utakmica je zakazana za 17. januar.

Otkazivanje meča sa slavnim ukrajinskim klubom uslovilo je da se potraga za jakim rivalom nastavi, a izbor je pao na Rubin iz Kazanja. Mejlovi su razmenjeni, prepreke više ne postoje, pa će klub iz Humske izaći na crtu ruskom premijerligašu 21. januara.

To verovatno neće biti i jedini okršaj sa Rusima, pošto su pregovori sa Dinamom iz Moskve za generalku, dan pred povratak u Beograd 28. januara, uveliko u toku.

Pored Šahtjora iz Soligorska i Rubina, Partizan će pretposlednjeg dana boravka u Beleku testirati slovački prvoligaš Senica. Na stolu crno-belih je i ponuda slovenačke Mure koja bi mogla da se aktivira u slučaju da ne bude ništa od provere sa moskovskim Dinamom.

Da podsetimo, Partizan će pripreme za drugi deo sezone započeti 8. januara, a tri dana kasnije ekipi će se u Zemunelu priključiti fudbaleri iz inostranstva. Polazak u Tursku je zakazan za 15. januar, a povratak je planiran 29. januara.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!