DUŠKO TOŠIĆ O MOGUĆEM POVRATKU U ZVEZDU: Uvek je privilegija nositi crveno-beli dres

Novosti online

19. 12. 2020. u 10:49

GENERALNI dikrekto Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, govorio je o mogućem povratku Duška Tošića na "Marakanu". Sada se sam igrač oglasio povodom te situacije.

ДУШКО ТОШИЋ О МОГУЋЕМ ПОВРАТКУ У ЗВЕЗДУ: Увек је привилегија носити црвено-бели дрес

Foto: EPA

Bivši reprezentativac Srbije je istakao da je uvel čast i privilegija kada zovu crveno-beli.

- Prvo da istaknem da se osećam odlično. Iako imam 35 godina sigurno da bih mogao da odigram još dve, tri sezone na visokom nivou. Opšte je poznato da sam ostavio u Turskoj dobar utisak. Ima opcija i ponuda, ali ne bih mogao konkretnije ništa da kažem. Što se tiče Crvene zvezde uvek je čast i privilegija nositi dres, uz poštovanje prema svima ostalima, našeg najvećeg kluba. Pričao sam i sa direktorom Terzićem, čuo se i trenerom Dejanom Stankovićem. Očekujem da ćemo se videti narednih dana i razgovarati detaljnije- rekao je Tošić za Tanjjug.

Istakao je i da je klub ostvario sjajne rezultate u Evropi.

- Zvezda je uradila veliku stvar. Postala je stabilan klub, redovan učesnik evropskih takmičenja. Što se tiče Milana mislim da je mogla da prođe i bolje u žrebu. Bili su tu Dinamo Kijev, Briž, pa i Dinamo Zagreb. Milan nije ista ekipa kao proteklih godina. Vidi se i po rezultatimo ove sezone. Prvi su u Italiji posle ko zna koliko vremena. Biće teško, ali opet ne treba ući sa belom zastavom. Milan jeste favorit, nije sramota od njih izgubiti, međutim, Zvezda mora da se bori, mora da traži svoju priliku i da je maksimalno iskoristi. Videćemo da li će biti i publike. U svakom slučaju treba se nadati najboljem - zaključio je iskusni defanzivac.

Nema sumnje da bi Tošić bio veliko pojačanje za šampiona Srbije i mnogo bi pomogo svojim iskustvom.

Podsetimo, Crvena zvezda će Milan dočekati 18. ferbuara, dok je revanš u Italiji sedam dana kasnije.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)