SLAVOLJUB ĐORĐEVIĆ: TSC ima kvalitet za vrh Superlige

Novosti online

10. 12. 2020. u 15:35

Poslednji meč u gostima pre zimske pauze, Radnik odigrava u Senti, gde će snage odmeriti sa ekipom TSC-a iz Bačke Topole.

СЛАВОЉУБ ЂОРЂЕВИЋ: ТСЦ има квалитет за врх Суперлиге

Foto: N. Paraušić

U trenutku odigravanja 18.kola prvenstva Radnik se nalazi na sredini tabele, na desetoj poziciji, sa ukupno 24 boda, dok je domaćin meča sa utakmicom manje, dva mesta niže i sa ukupono 21 bodom.

„Igramo sa ekipom TSC-a koja po meni ima kvalitet za prve četiri ekipe i to su pokazali prošle godine. Imali su slabije rezultate jer su igrali Evropu, a Evropa kolko je dobra za igranje, tolko zna i da uzme danak kada igrate na više frontova. Dobra su ekipa sa odličnim trenerom, dugo igraju zajedno, dobro se poznaju. Igrati protiv jedne takve ekipe, mislim da će biti teško." - jasan je trener Radnika Slavoljub Đorđević

„Mis mo u jako dobrom ritmu. Ovi momci su i sad protiv Proletera pokazali jedan pravi karakter.  U seriji smo dobrih rezultata, ali i teških utakmica. Smatram da, bez obzira na neke kadrovske probleme i samim tim probleme oko sastava tima za ovu utakmicu, idemo u Sentu da igramo čvrsto i sve ćemo učiniti da napravimo pozitivan rezultat".

Zbog povreda nekolicine igrača, stručni štab Radnika trenutno ima problem u zadnjoj liniji. Za ovu utakmicu Đorđević neće moći da računa na kapitena Stevanovića, kao ni na Pejčića, Radmanovca i Brkovića koji su već duže vreme na poštedi zbog povreda. Đorđević navodi da u ekipi postoje kvalitetni momci kao adekvatne zamene i veruje da će ekipa odigrati na svom nivou.

Utakmica TSC – Radnik igra se u petak od 16h na stadionu u Senti, a TV Arena sport 1 obezbedila je multi TV prenos meča. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)