KOD NjEGA JE DRES BOŽIJA RUKA: Čuvam ga 34 godine, laž je da ga prodajem, kakav crni milion...

Novosti online

02. 12. 2020. u 22:03

КОД ЊЕГА ЈЕ ДРЕС БОЖИЈА РУКА: Чувам га 34 године, лаж је да га продајем, какав црни милион...

FOTO: M. Vukadinović

Širom planete se i dalje odaje počast jednom od najvećih fudbalera svih vremena, Dijegu Armandu Maradoni, a mnogi naravno pokušavaju i da zarade na njegovom imenu, kako to obično biva kada neka slavna ličnost umre.

Tako su engleski mediji plasirali informaciju da nekadašnji reprezentativac "Gordog Albiona" Stiv Hodž ima nameru da proda dres sa čuvene utakmice protiv Argentine 1986. godine.

Maradona je tada Englezima dao dva čuvena gola, uključujući legendarnu 'Božiju ruku' i najlepši gol 20. veka, a njegova 'desetka' je nakon utakmice završila u rukama Hodža.

Nekadašnji engleski fudbaler priznaje da je dobio brojne ponude za dres, ali nakon svega ističe da nema šanse da ga proda.

FOTO: printskrin/Jutjub

- Imam taj dres 34 godine i nikad nisam ni pomislio da ga prodam. Za mene on ima neverovatnu sentimentalnu vrednost. Ljudi me zovu, dolaze na vrata, nije to ugodna situacija - rekao je Hodž i dodao:

- Pojavila se lažna vest kako tražim milion funti ili čak dva za njega. Navodno pokušavam da zaradim koristeći situaciju. Smatram to uvredljivim i potpuno pogrešnim. Taj dres nije na prodaju - poručio je nekadašnji engleski reprezentativac.

(Espreso) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)