BIVŠI FUDBALER ZVEZDE: Sa 14 godina sam istetovirao Maradonin autogram, bio sam na njegovom oproštaju u Buenos Ajresu

Novosti online

26. 11. 2020. u 16:09

SMRT Dijega Armanda Maradone pogodila je i Luisa Ibanjeza, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, koji na leđima ima čak i tetovažu autograma koji je svojevremeno dobio od legendarnog El Pibea.

БИВШИ ФУДБАЛЕР ЗВЕЗДЕ: Са 14 година сам истетовирао Марадонин аутограм, био сам на његовом опроштају у Буенос Ајресу

Foto: N.Paraušić

Ibanjez je kao klinac trenirao u Boki Juniors, klubu za koji je Maradona igrao u dva navrata i koji je i te kako voleo, a za "24sata.hr" je rekao kako je nastala ta tetovaža.

- Kada sam bio dečak, gledao sam ga uživo u dresu Boka Juniorsa, kluba u kom sam igrao i za koji navijam. Jednom sam, kao dete, bio na njegovom treningu i na kraju sam zatražio autogram. Kada sam imao 14 godina, s tim papirom sam otišao u salon za tetovažu i istetovirao njegov potpis na leđima. Evo, i sad ga imam - rekao je Ibanjez koji tetovažu ima na levoj strani leđa, malo ispod ramena:

- Dok sam igrao u Dinamu zezali su me hoću li izbrisati tetovažu nakon što je Maradona, kao selektorArgentine, izgubio od Bolivije 6:1. Rekao sam tad što i sad mislim, nisam tetovirao potpis zbog njegovih trenerskih sposobnosti, to me ne zanima. On kao trener i njegovi trenerski rezultati me ne zanimaju! Tetovažu sam stavio zbog njegove igračke veličine, rezultati koje je postizao kao trener previše me ne zanimaju.

Priznao je Ibanjez da ga je smrt Maradone i te kako pogodila.

- Voleo sam Maradonu i voleću ga celi život. Kad se opraštao od fudbala 2001. godine na stadionu Boke, bio sam na toj utakmici. To sam morao da doživim i nikad neću zaboraviti te trenutke.

- Otišao je najveći, otišao je čovek koji je u Argentini bio broj jedan u svim sportovima. I zauvek će ostati broj jedan. Nažalost, znalo se da nije dobro, da ima zdravstvenih problema... Ali, opet, ne mogu da primim tu vest. Zbogom, Dijego Armando Maradona - rekao je Ibanjez.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024