SKANDAL U ARSENALU: Fudbaler albanskog porekla odgurnuo saigrača da bi zaštitio Albanca iz protivničkog tima (VIDEO)

Novosti online

24. 11. 2020. u 17:49

GRANIT Džaka, fudbaler albanskog porekla koji igra za engleski Arsenal, izazvao je incident na utakmici protiv Lidsa.

СКАНДАЛ У АРСЕНАЛУ: Фудбалер албанског порекла одгурнуо саиграча да би заштитио Албанца из противничког тима (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Molly Darlington/POOL

Naime, reprezentativac Švajcarske je odgurnuo svog saigrača Kjerana Tirnija kako bi stao u odbranu Albanca koji igra za protivnički tim.

Povod za incident nastao je kada je fudbaler "tobdžija" Pepe startovao nad igračem Lidsa Ezđanom Alioskim, igračem albanskog porekla koji nastupa za selekciju Severne Makedonije.

Igrači Arsenala su se budnili da je igrač Lidsa odglumio celu situaciju. Pepe nije isključen. No, na kraju meča (1:1) Tirni je prišao Alioskom kako bi raspravio o incidentu, ali je tada na scenu stupio Džaka.

Kada je video da reprezentativac Škotske prilazi igraču Lidsa, Džaka ga je odgurnuo, iako igraju u istom timu, pišu engleski mediji.

Legenda Arsenala Martin Kion izneo je još jednu tezu o ovom incidentu. Poručio je da je Tirni verovatno prišao jer je video da se Džaka i Alioski zajedno smeju i šale, zbog čega se iznervirao, jer je njegov saigrač dobro raspoložen u društvu sa protivničkim igračem koji je izazvao incident.

Inače, našim navijačima je Džaka najviše ostao upamćen kada je pogodak Švajcarske protiv Srbije na Svetskom prvenstvu proslavljao simbolom albanskog orla.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna