SELEKTOR fudbalske reprezentacije Srbije LJubiša Tumbaković rekao je danas da će se posle utakmice sa Rusijom tražiti krivci za neuspehe nacionalnog tima, ako treba da se traže.

Dejan

17.11.2020. 19:27

Hvala bogu da je neko stao na stranu Kolarova. Zašto niko drugi nije odmah stao na njegovu stranu, kad su sve optužbe bile neistinite? Ispostavilo se da je to bilo obično izmišljanje krivca za neuspeh. Zašto su ovdašnji uticajni novinari izmislili priču kojom omalovažavaju i vređaju čoveka koji je hiljadu puta pokazao da voli zemlji i reprezentaciju?

Dragan R

17.11.2020. 20:42

Na pitanje da li je istina da Kolarov nije hteo da šutira penal. Tumbaković je odgovorio "Nije bio u sastavu i bilo je logično da ne šutira penal. A, to što smo mi pomislili da bi nam tog momenta falio njegov penal, možda i to nije bilo korektno." Ako ja razumem svoj, maternji jezik kojim govorim blizu šezdeset godina, Tumbaković je na lepši način, da bi opravdao bezobrazluk Kolarova, priznao i potvrdio da je Kolarov odbio da uđe na kraju produžetaka da bi bio jedan od izvođača penala.

Beki

17.11.2020. 23:39

Ovo je strasno , ne mogu da verujem kakav obraz imaju ovi "ljudi" . Jedino resenje je da niko u FSS i strucnom stabu nemoze imati vecu platu od 2000.- eura mesecno. Tada ce se lopovi razbezati iz Srbskog fudbala i mi cemo igrati na evropskom i svetskom prvenstvu.Oni ne daju ostavke i kad nemaju nikakve rezultate kad selektor tuce 25000 eura mesecno dok jedan doktor radi u skafanderu za 1000 eura i isao u skolu 20 godina. Bruka i sramota-