POMETNJA ZBOG TESTA: Marković ponovo pozitivan, nalazi se u izolaciji!

Novosti online

15. 11. 2020. u 13:26

Fudbaler Partizana Lazar Marković je jedan od igrača koji je imao pozitivan nalaz na koronavirus, kasnije je podvrgnut novom testiranju, vraćen je na treninge, ali je sada opet morao u izolaciju.

ПОМЕТЊА ЗБОГ ТЕСТА: Марковић поново позитиван, налази се у изолацији!

Foto: N.Paraušić

Markec je dobio pozitivan rezultat na testu na koronavirus neposredno pre meča sa Spartakom, na testiranju u sportskom centru Zemunelo, gde se nalazi stručno medicinsko osoblje još od aprila.

Ipak, na dan odigravanja utakmice u Subotici, Markec je išao na novo testiranje na jednom od dva najpoznatija instituta u Beogradu gde je nalaz bio negativan pa je uz pismenu potvrdu dobio dozvolu da zaigra protiv Spartaka, prenosi Telegraf.

Međutim, nakon novog redovnog testiranja u Humskoj, nakon utakmice u Subotici, Markecov nalaz je opet bio pozitivan i zato je ponovo morao u izolaciju.

Sada se postavlja pitanje koji test je pogrešio, koji su validni i gde će se dalje testirati? Navodno, Markec će biti van stroja dokle god bude pozitivan na testovima medicinskog osoblja u Zemunelu...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!