ZVEZDA PODELILA SEZONSKE KARTE: Crveno-beli posetili ortopediju na Banjici

Novosti online

13. 11. 2020. u 15:48

DELEGACIJA Fudbalskog kluba Crvena zvezda posetila je danas Institut za ortopediju Banjica i podelila sezonske ulaznice medicinarima, koji su tokom trajanja akcije izrazili želju da budu podrška sa tribina stadiona "Rajko Mitić" crveno-belima u sezoni 2020/2021.

ЗВЕЗДА ПОДЕЛИЛА СЕЗОНСКЕ КАРТЕ: Црвено-бели посетили ортопедију на Бањици

FOTO: FK Crvena zvezda

Posle više od osam meseci danonoćnog rada i svakodnevnih napora naših zdravstvenih radnika situacija sa korona virusom se ne smiruje, a Zvezda imajući u vidu trud i žrtve koje medicinari ulažu našao je način da im se zahvali za sve što rade za građane naše države. Sezonske ulaznice koje je Crvena zvezda pripremila za zainteresovano medicinsko osoblje samo su mali znak pažnje našeg kluba herojima današnjice.

Prvotimac kluba sa "Marakane" Marko Gobeljić posetio je Institut za ortopediju Banjica i medicinarima podelio 23 sezonske karte uz veliku zahvalnost za hrabrost i borbu koju su prikazali u prethodnom periodu.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da posetim zdravstvene radnike i uručim sezonske karte ljudima koji se bore za živote i zdravlje naših sugrađana, pogotovo u ovakvim teškim trenucima. Zahvalio bih im se na svakodnevnoj borbi u ime Crvene zvezde i svoje lično ime, cenimo sve što čine za nas i želim im puno uspeha u daljem radu. Podrška navijača nam zaista mnogo nedostaje i jedva čekamo da se ponovo vrate na stadion – istakao je Marko Gobeljić.

Zadovoljstvo zbog akcije koju je Crvena zvezda organizovala nije krio ni laboratorijski tehničar Goran Ranković.

- S obzirom na to da sam navijač Crvene zvezde otkad znam za sebe i da mi je otac još dok sam bio dete preneo ljubav prema crveno-beloj boji ovaj gest još više znači. Zahvalio bih se Fudbalskom klubu Crvena zvezda što je prepoznao naš trud i odlučio da organiziju jednu ovakvu akciju. Mi smo samo jedna od ustanova koja je dobila prigodan poklon i počastvovani smog zbog toga. Navijanje za Crvenu zvezdu je stvar porodičnog vaspitanja, ljubav prema crveno-beloj boji je usađena još u detinjstvu, kada me je otac vodio na utakmice, sa radošću se sećam svake, posebno onih prvih koje sam ispratio sa kraja osamdesetih i početka devesetih godina.

Pravnik Instituta "Banjica" Dušan Rajaković istakao je da ovakve akcije ulivaju nadu, ali i daju snagu zdravstvenim radnicima u ovim vremenima kada se suočavaju sa korona virusom.

- Ispred Instituta za ortopediju Banjica i sindikalne organizacije koja je aplicirala za dodelu sezonskih ulaznica želeo bih da se zahvalim predstavnicima Fudbalskog kluba Crvena zvezda na zaista divnom gestu. Ovakve i slične akcije ulivaju nadu i daju snagu zdravstvenim radnicima, ali i svima ostalima zaposlenim u zdravstvu da ćemo se uspešno suočiti sa nedaćama i da će zdravstveni sistem Srbije izaći kao pobednik iz ove borbe.

Fudbalski klub Crvena zvezda još jednom izražava veliko zadovoljstvo zbog broja zahteva koji je stigao na našu adresu. Svim medicinskim radnicima želimo puno sreće u daljem radu, uz želju da se uskoro vidimo na tribinama stadiona "Rajko Mitić".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)