TUMBAKOVIĆ: Bili smo smušeni, ništa nismo ispoštovali, dali smo im mogućnost da se razigraju

Novosti online

12. 11. 2020. u 23:49

FUDBALSKA reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo, pošto je u finalu baraža Lige nacija izgubila od Škotske nakon slabijeg izvođenja penela sa 2:1. Utiske posle utakmice izneo je selektor "orlova" Ljubiša Tumbaković.

ТУМБАКОВИЋ: Били смо смушени, ништа нисмо испоштовали, дали смо им могућност да се разиграју

FOTO: N. Paraušić

Imao je on priliku da zajedno sa svojim saigračima priliku da Srbiju odvede na EURO posle 20 godina. Prilika je bila idealna jer se meč igrao u Beogradu.

Jedno od glavnih pitanja upućeno Tumbakoviću je bilo zašto je naša reprezentacija izgledala bezidejno na terenu do 70. minuta.

- Nisu nas oni iznenadili.. Bili smo smušeni na početku, ništa to nije bilo planirano. Kada smo uspostavili igru na poluvremenu, utakmica je bila drugačija. Nismo imali snage, nismo imali ni sreće. Škoti su i u prošlom kolu protiv Izraeala dali svih pet. Dozvolili smo da dođemo do penala. Onda ništa nije sigurno - rekao je Tumbaković za "Sport klub".

Teško je bilo iskusnom 68-godišnjem strategu da pronađe adekvatne reči.

- Smušeni početak, nisam mogao da ih prepoznam. Ništa nismo ispoštovali. Morali smo mi da vodimo utakmicu, da napadamo. Dali smo im mogućnost da se razigraju. Teško je kada rivalu date da se razigra - zaključio je selektor Srbije.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (16)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna