HEROJ PARTIZANA: Bio sam ubeđen da ću odbraniti penal

Novosti online

09. 11. 2020. u 15:52

GOLMAN Partizana Nemanja Stevanović rekao je danas da je njegova ekipa zasluženo slavila u Subotici i istakao da je bio ubeđen da će odbraniti penal.

ХЕРОЈ ПАРТИЗАНА: Био сам убеђен да ћу одбранити пенал

foto: FK Partizan

- Veoma važna utakmica za nas. Imali smo mnogo problema zbog povređenih igrača i zaraženih koronom. Imperativ nam je bila pobeda. Ali, pokazali smo karakter i zajedništvo u ovim teškim trenucima i na kraju uspeli zasluženo da pobedimo", rekao je Stevanović za klupski sajt.

Fudbaleri Partizana pobedili su u Subotici domaći Spartak sa 2:1, u utakmici 14. kola Super lige Srbije, a heroj crno-belih na tom meču bio je Stevanović koji je odbranio penal u 90. minutu.

- Kad je reč o penalu pripremao sam se sa trenerom golmana Jovšom (prim.aut Nemanja Jovšić). Radili smo analizu i to mi je mnogo pomoglo da odbranim penal. Rituale imam kao i načine na koji branim penale, ali nek to ostane tajna ovaj put. Bio sam ubeđen da ću odbraniti penal", rekao je Stevanović.

Kako je naveo, u Partizanu mu je "svaka odbrana omiljena".

- Trudim se da vodim ekipu na terenu i da ih imam što manje. Drugari iz kluba su mi naravno svi čestitali. Bili su uvek uz mene i zahvalan sam im na tome. Odužio sam im se odbranjenim penalom", rekao je Stevanović.

Golman Partizana smatra i da je njegova ekipa pobedom protiv Spartaka vratila samopouzdanje.

- Vreme je naš saveznik. Siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i bolji i da ćemo pobeđivati", rekao je Stevanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

OVO JE TUŽAN DAN ZA MENE, SEVILJA JE MOJA LJUBAV Legenda tima odlazi na kraju sezone, od kluba ovo nije očekivao