PRVI PUT U ULOZI TRENERA: Legenda Crvene zvezde postaje selektor?!

Novosti online

29. 10. 2020. u 16:58

NAKON što su se igrači pobunili zbog načina na koji je sa njima radio i na koji se prema njima ponašao Primož Gliha, predsednik slovenačkog saveza Radenko Mijatović odlučio je da promeni selektora mlade reprezentacije.

ПРВИ ПУТ У УЛОЗИ ТРЕНЕРА: Легенда Црвене звезде постаје селектор?!

Foto: Novosti arhiva

Jedan od glavnih kandidata za upražnjeno mesto na klupi je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i ljubimac "delija" Milenko Aćimović.

Bivši fudbaler beogradskih crveno-belih do sada nije bio u trenerskom poslu, već je radio kao sportski direktor Olimpije, a i tu poziciju napustio je pre osam godina. Dakle, uplovio bi u trenerske vode sa još manje iskustva od njegovog zeta, šefa struke Crvene zvezde Dejana Stankovića.

Mediji u Sloveniji ovakav potez ocenjuju kao hrabar i veruju da će Aćimović imati dobre rezultate, uprkos nedostatku prakse.

Tokom igračke karijere koja je počela 1994. godine Aćimović je branio boje Železničara iz Ljubljane, Olimpije, Crvene zvezde, Totenhema, Lila, Al Itihada i bečke Austrije.

Karijeru je završio 2010. godine, uz zabeležena 74 nastupa za seniorsku reprezentaciju uz 13 postignutih golova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!