ZAŠTO JE ZA PARTIZAN DOBRO ŠTO SADIK PROMAŠUJE: Crno-beli korak bliže željenim milionima (VIDEO)

Novosti online

29. 10. 2020. u 16:34

Posle očajnog starta Almerije u novoj sezoni španske Segunde, delovalo je da će Partizan teško do dodatne zarade (još tri do četiri miliona evra) od transfera Umara Sadika, imajući u vidu da je uslov da se njegov novi klub plasira u Primeru.

ЗАШТО ЈЕ ЗА ПАРТИЗАН ДОБРО ШТО САДИК ПРОМАШУЈЕ: Црно-бели корак ближе жељеним милионима (ВИДЕО)

Foto: FK Partizan

Ali, posle tri uzastopna poraza, Almerija je počela da pobeđuje. Sinoć je gostovala ekipi Kasteljona i trijumfovala rezultatom 2:1 u utakmici devetog kola Segunde. 

Umar Sadik je i ovoga puta bio u startnoj postavi Almerije i učestvovao je kod oba gola, iako se nije proslavio u tim situacijama.

Gosti su poveli u finišu prvog poluvremena, u 43. minutu, kada je posle centaršuta sa leve strane, Sadik umesto levom, pokušao desnom nogom, taj pokušaj je izblokiran, ali je na odbijenu loptu natrčao kapiten Korpas i loptu poslao pod prečku.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Almerija je duplirala prednost. Bila je to brza akcija gostiju, Korpas je na ivici kaznenog prostora poslao loptu sa desne strane za Sadika, kome je u pokušaju da šutira lopta prošla kroz noge, ali je sve to pratio Fran Viljalba koji je iza Sadikovih leđa došao do lopte i poslao je u mrežu.

Kastilja je u 61. minutu golom Fernandesa smanjila na 2:1, ali više od toga nije mogla u ovom meču.

(SRBIJA DANAS) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a