NAJBOLjE IZ NOVOG BROJA TIPA: Sosijedad čuva prvo mesto

Novosti online

24. 10. 2020. u 12:00

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИПА: Сосиједад чува прво место

Ilustracija sport Foto Dephositos

ČITAJTE u novom broju Tipa
  • DARKO BRAŠANAC (Osasuna, Španija)

SOSIJEDAD – UESKA    1    

- Sosijedad je izbio na čelo tabele, a da ni sam ne zna kako. Treću pobedu u nizu mogao bi da traži i dobije protiv Ueske. S obzirom na to da je zbog korone imao skraćene pripreme, Sosijedad je u veoma dobroj formi, i najprijatnije je iznenađenje prvenstva.

  •  DEJAN DAMJANOVIĆ (Daegu, J. Koreja)

ULSAN – JEONBUK        2 

- Derbi između Ulsana i Jeonbuka ni po čemu se ne razlikuje od onih iz dve prethodne sezone. Domaćin je u većem delu prvenstva bio prvi, ali kada je bilo najvažnije i kada je trebalo da zablista, nema ga nigde. Realno je da će Ulsan i ovoga  puta da „uprska“,  jer je na poslednjem meču sa Pohangom zaradio isključenja oba štopera, za koje nema adekvatne zamene. 

  • NENAD DžODIĆ skaut u Monpeljea (Francuska)

NICA – LIL    2

- Kao siguricu ću izdvojiti pobedu Lila u gostima kod Nice. Ekipa sa Azurne obale zna da iznenadi, ali joj fali kontinuitet igara i rezultata kako bi stvarno bila top tim. Lil je veoma ambiciozan i verujem kvalitetniji. 

  •  SLAVKO PEROVIĆ bivši napadač Dinama (Rumunija)

FKSB – HERMANŠTAT    1

- FKSB je u vrhu tabele, i posle nekoliko sušnih godina ima tim koji može da odlučuje o tituli. U nastojanju da to ostvari, za očekivati je da mu „pomogne“ Hermanštat. 

  • MILOŠ STANIMIROVIĆ trener u Grčkoj

PANATINAIKOS– VOLOS    1    

- Rumunski stručnjak, Laslo Bolonji, pre nekoliko dana je preuzeo ekipu Panatinaikosa. Verujem da će svojim iskustvom i znanjem uspeti da oplemeni igru domaćina za duel sa Volosom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)