OGLASIO SE DŽAJIĆ: Lepo je biti u prestižnom društvu

Novosti online

19. 10. 2020. u 17:13

LEGENDARNI srpski fudbaler Dragan Džajić, i treća Zvezdina zvezda, izjavio je da mu je mesto među kandidatima za izbor najboljeg tima u istoriji fudbala, jedno od najvećih priznanja koje je dobio.

ОГЛАСИО СЕ ЏАЈИЋ: Лепо је бити у престижном друштву

Foto: Arhiva Novosti

Čuveni francuski list "Frans fudbal" pokrenuo je akciju izbora najboljeg tima ikad, a Džajić se našao među kandidatama za najbolje levo krilo/napadaca.

Rivali legendi jugoslovenskog fudbala u glasanju biće Oleg Blohin, Kristijano Ronaldo, Rajan Gigs, Tijeri Anri, Rivaldo, Rivelinjo, Ronaldinjo, Karl-Hajnc Rumenige i Hristo Stoičkov.

- Velika je čast i zaista sam srećan zbog toga. U ogromnoj konkurenciji kvalitetnih fudbalera, ući u uži izbor, pogotovo posle ovoliko vremena po prestanku aktivne igračke karijere je pokazatelj da sam svojim igrama ostavio dubok trag, ne samo u našem, već i svetskom fudbalu. Posebno mi imponuje činjenica da sam jedini igrač sa prostora bivše Jugoslavije koji se našao u ovom izboru. Priznanja mi nikada nisu bila cilj, uvek sam se trudio da odigram dobro i da tim za koji igram pobedi, ali zaista sam ponosan na činjenicu da je to prepoznato i da to još uvek ima težinu i vrednost. Lepo je biti u ovako prestižnom izboru i društvu - rekao je Džajić za sajt Crvene zvezde.

Nema šta da se doda, osim da se legenda Zvezde nalazi u odabranom drušstvu i neće biti nimalo lako naći se u najboljem timu pored ovakve konkurencije.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina