ĐANI PONOVO ŠOKIRA: Otkrio šta su mu rekli Rodman i DŽordan, hteo da spava sa Trampovom ženom...

Novosti online

15. 10. 2020. u 12:15

SAŠA Ćurčić nastavlja da otkriva zanimljive detalje iz svog života

ЂАНИ ПОНОВО ШОКИРА: Открио шта су му рекли Родман и Џордан, хтео да спава са Трамповом женом...

FOTO: Arhiva VN

Đaniju je stigao poziv da zaigra za Njujork i dileme nije bilo...

- Odmah sam pristao. Menadžer mi je rekao: 'Čekaj da ti saopštim uslove', a ja njemu: 'Ne, ja plaćam da odem tamo.' Poslali su mi avionsku kartu u "VIP biznis klasi", koja je koštala 5.000 funti. Dobio je mesto iznad pilota sa mini-barom i barmenom - otkriva Đani za "Informer".

Nastavio je u istom ritmu.

- Ukrcali smo se na let, a u istom avionu je bila Ivanka, tada žena Donalda Trampa. Ja je nisam prepoznao, čuo sam samo za Trampa, tada uspešnog biznismena.

Đani je mesec dana kasnije napravio žurku u čast Denisa Rodmana i Majkla Džordana.

- Rekao sam im: "Ja sam novo ime fudbalske scene i treba da se upoznamo." Kada su me videli, rekli su da na sve ličim osim na fudbalera. Na moju žurku je došao i Princ, ali sam morao da ga izbacim. Taj malecni je stigao sa sedam telohranitelja i odmah mi napao manekenke. Imao je lizalicu u ustima, bio je nadobudan i odvratan. Ivanku Tramp sam pitao da li me se seća, odgovorila je potvrdno. Popio sam malo više i hteo sam da budem sa njom, ali je ona imala gard. Ostali smo prijatelji - rekao je Đani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade