MRKELA: Cilj je da se plasiramo u Ligu Evrope, došli smo na Kipar da to i ostvarimo

Novosti online

01. 10. 2020. u 11:51

FUDBALERI Crvene zvezde danas od 19 sati u Nikoziji igraju meč protiv Ararat Jermenije za ulazak u Ligu Evrope, a sportski direktor kluba sa "Marakane" veruje da će se crveno-beli plasirati u grupnu fazu tog takmičenja.

МРКЕЛА: Циљ је да се пласирамо у Лигу Европе, дошли смо на Кипар да то и остваримо

FOTO: FK Crvena zvezda

-  Cilj koji smo postavili pred početak sezone je plasman u evropsko takmičenje, tako da smo na Kipar došli da to i ostvarimo. Utakmica sa Araratom je mnogo važna, ali verujem u ekipu i stručni štab i u to da su u stanju da naprave još jedan uspeh. Siguran sam da smo spremni i da će na terenu sve da zavisi od nas - počeo je Mrkela.

Ukoliko šampion Srbije savlada najbolji klub Jermenije biće to četvrto uzastopno učešće Zvezde u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.

- Svaka utakmica je novo dokazivanje. Siguran sam da će igrači biti i više nego inspirisani i motivisani da se dokažu još jednom i potvrde da klubu mogu da donesu učešće u evropskim takmičenjima.  

Meč sa Araratom usled proglašenja ratnog stanja u Jermeniji biti odigran na neturalnom terenu.

- Znali smo i pre početka takmičenja da su ovo nesvakidašnje okolnosti. Sama situacija sa korona virusom je promenila mnogo toga. Nažalost, ovo je treća od četiri utakmice koje ne igramo na našem terenu. Nema prostora za greške i svaka sitnica može da bude kažnjena. Svesni svih činjenica, kao i toga da se igra samo jedna utakmica i to na kojoj ponovo nismo domaćini, idemo ka cilju - zaključio je Mrkela.

Podsetimo, utakmica Ararat Jermenija - Crvena zvezda se igra na stadionu "GSP" u prestonivi Kipra, Nikoziji.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!