POBEDA ZA MIR U KUĆI: Proleter dobio veliko pojačanje u Upravnom odboru!

Novosti online

25. 09. 2020. u 15:45

FUDBALERI Proletera pobedom u Subotici protiv Spartaka iskupili su se za prethodne rezultatske kikseve pogotovo sa Bačkom i Mačvom na „Karađorđu“ mada su i protiv šampiona Crvene zvezde po prikazanom zaslužili barem bod.

ПОБЕДА ЗА МИР У КУЋИ: Пролетер добио велико појачање у Управном одбору!

foto: N. Paraušić

Najbolji akter protiv „plavih golubova“ uz asistenca i strelca Ognjena Mitrovića sa istim učinkom  bio je kapiten Siniša Babić, mada je kompletan kadar taktički zrelom igrom doprineo vrednoj trojci. 

- Konačno smo sve stvari stavili na svoje mesto, iznenadili Spartak agresivnom otvorenom igrom, poveli, imali šanse da udvostručimo prednost. Posle izjednačenja domaćina pokazali pravi karakter i na naše zadovoljstvo utakmicu priveli kraju. Jednostavno sve nam je u ovom susretu išlo na ruku, ali bez pravog pristupa i taktički zrele i borbene igre sigurno se nebi radovali iskreno će Babić.

U nedelju na „Karađorđu“  Proleter ima protiv Novog Pazara priliku da overi bodove iz Subotice.

- Pobeda protiv Spartaka dobila bi na težini samo u slučaju nove trojke . Ponovo smo ušli u pravi ritam pa verujem  da Novi Pazar nije nepremostiva prepreka. Naravno da pristup meču mora da bude na najvišem mogućem nivou Očekujem težak meč i našu pobedu uveren je u konačan epilog kapiten Proletera.

Uporedo sa kvalitetnim igrama, i rezultatima koje klub sa Slane bare postiže  u prethodnih nekoliko godina interesantan je za ljude koji žele da ulažu u zdravu sredinu kakva je mlađi novosadski Superligaš. Upravni odbor pojačao je Rastko Kovačević.

"Na poziv potpredsednika kluba Aleksandra Matkovića u par navrata prisustvovao sam utakmicama i treninzima.Ono što me je posebno obradovalo je velika pažnja posvećena mladim talentovanim igračima, prava selekcija iskustva i mladosti od koje klub može da funkcioniše na visokom nivou. Utisak je zaista obećavajući. Atmosfera u ekipi i oko nje je prava domaćinska, sa velikim željama da se klub podigne na još viši nivo. Prepoznao sam pravu sredinu odlučio  da se uključim u UO pomognem da Proleter za koju godinu napreduje  na svim nivoima stekne uslove da  zaigra utakmice i u Evropskim razmerama.Isto tako nekolicina mojih prijatelja iz svere biznisa želi da krene mojim putem. Potrudiću se da ih privolim da i oni na pravi način isprate ovu lepu priču istakao je na kraju sa puno optimizma", rekao je  novi član UO Rastko Kovačević.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024