BIVŠI ASOVI O VOJVODINI: Takač i Moreira - Šanse za Ligu Evrope 50:50

S. B.

21. 09. 2020. u 23:19 >> 23:19

FUDBALERI Vojvodine će u četvrtak izaći na evropsku scenu u Liježu, gde će u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope gostovati Standardu, ekipi za koju su s velikim uspehom nastupali njeni igrači, Milan Lane Jovanović, Almami Moreira i Silvester Takač.

БИВШИ АСОВИ  О ВОЈВОДИНИ: Такач и Мореира - Шансе за Лигу Европе 50:50

Foto fk Vojvodina

Uzdanica prve šampionske generacije Vojvodine, Takač, za koju je od 1958. do 1966. odigrao 182 prvenstvene utakmice i postigao 62 gola, tokom karijere je pet godina nastupao i za Standard iz Liježa. On živi u Francuskoj, ali kontakt sa matičnim klubom nikada nije izgubio.

- Imam utisak da u Vojvodini u poslednje vreme sve ide nabolje. Za mene je to klub broj jedan još iz detinjstva, ali mi je i Standard postao jako drag. To je ozbiljan protivnik, čak ni kada nije u najboljoj formi. Recept za Vojvodinu je da igrači moraju da veruju u sebe. Imaju kvalitet i ne treba da se potcenjuju - izjavio je za klupski sajt Takač.

Almami Moreira za Vojvodinu je igrao od januara 2012. do januara 2013. godine a prethodno je nosio dres Standarda, od 2001. do 2004. i potom ponovo od 2005. do 2006.

- Šanse su 50:50. Znam da i Vojvodina i Standard uvek traže talentovane igrače, te da redovno imaju dobar tim. Siguran sam da će to biti dobra utakmica - rekao je Moreira.n

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju